AcasăBulgaria„Zece ani fără profit când ești o firmă rusească uriașă pe piața...

„Zece ani fără profit când ești o firmă rusească uriașă pe piața din Bulgaria, ai și afaceri în România, cum e posibil?” Citeşte întreaga ştire: „Zece ani fără profit când ești o firmă rusească uriașă pe piața din Bulgaria, ai și afaceri în România, cum e posibil?”

-

„Am venit la București ca să propunem să lucrăm împreună împotriva evaziunii fiscale a marilor companii, care au afaceri și în Bulgaria, și în România. Noi am început cu petrolul. Sincer, mi-a luat cam mult să ajung la București, din iulie 2021 tot scriem hârtii și îndeplinim formalități ca să ne vedem cu partea română, haideți să schimbăm asta!”, a spus într-un interviu pentru Libertatea Roumen Spetsov, șeful Fiscului de la Sofia, unul dintre oamenii de top ai mișcării care a câștigat alegerile din Bulgaria.

„Suntem la o oră distanță de zbor unii de alții și avem aceleași probleme. Putem abandona formalismele, propunerea noastră e să lucrăm umăr la umăr. Noi când ne-am uitat mai atent la banii reali ai marilor companii, dincolo de pierderile pe care le declară de decenii, am descoperit o Bulgarie mult mai puternică economic.”

Citeşte întreaga ştire: „Zece ani fără profit când ești o firmă rusească uriașă pe piața din Bulgaria, ai și afaceri în România, cum e posibil?”

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Bulgaria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura