AcasăBulgariaKovesi a respins definitiv patru propuneri de procurori din Bulgaria, din cele...

Kovesi a respins definitiv patru propuneri de procurori din Bulgaria, din cele zece propuneri

-

Colegiul Parchetului European a respins definitiv patru dintre candidații bulgari pentru posturile de procurori europeni delegați. Trei au fost admiși, iar evaluarea candidaturilor altor trei continuă, a anunțat Parchetul European, transmite Mediapool, citată de Rador.

Acesta mai adaugă că procurorii admiși sunt: Dimităr Belicev (Parchetul Plovdiv), Boiko Kalfin (Parchetul Kiustendil) și Svetlana Șopova-Koleva (Parchetul Sofia). Numele celor respinși nu sunt date publicității.

În același timp, au fost acceptate candidaturile a doi procurori din Croația și doi din Republica Cehă. Singurii care nu au fost acceptați zilele acestea sunt candidații bulgari. În februarie, Colegiul Procurorilor din Consiliul Judiciar Suprem (CJS) a nominalizat zece magistrați bulgari ca procurori europeni delegați, dar doar trei au fost admiși fără observații, iar pentru ceilalți au fost solicitate informații suplimentare. Este vorba de magistrații care trebuie să facă anchetele Parchetului European pe teren, în Bulgaria.

 

mai mult la   /www.g4media.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Bulgaria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura