AcasăBulgariaCetăţenii UE se pot vaccina în Bulgaria

Cetăţenii UE se pot vaccina în Bulgaria

-

Străinii bat drumul până în Bulgaria şi cheltuie mulţi bani pe turismul de vaccinare. Vaccinarea greoaie din ţările europene a dat naştere unui nou tip de turism – turismul de vaccinare, scrie Novinite. Dar, pentru a te putea primi serul trebuie să fii cetăţean european. Bulgaria vaccinează cu Pfizer şi AstraZeneca.

În ultimele săptămâni, a existat un interes crescut din partea unor cetăţeni străini de a se imuniza în Bulgaria. Motivul este că în ţările în care locuiesc, rândul la vaccinare le vine abia în toamnă. Operatorii bulgari din turism au contactat medici din Plovdiv pentru a-i întreba dacă este posibil ca străinii să fie imunizaţi în Bulgaria. Răspunsul a fost că nu există nicio problemă să se vaccineze, dacă ţările lor sunt membre ale UE. Pe fondul afluxului de străini care doresc imunizarea împotriva COVID-19 în Bulgaria, se remarcă o scădere a dorinţei de vaccinare în rândul bulgarilor, subliniază publicaţia.

Citeste mai mult: adev.ro/qrfta7

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...