AcasăBulgariaBulgaria amenință Olanda și Austria. Premierul interimar de la Sofia: "Guvernul e...

Bulgaria amenință Olanda și Austria. Premierul interimar de la Sofia: „Guvernul e pregătit pentru represalii”

-

Amenințările vin din partea premierului interimar și a mai multor oficiali din guvernul său, printre care ministrul de Justiție și, respectiv, cel de Interne. Autoritățile bulgare consideră că Olanda și Austria se opun din motive interne, politice, legate de imigrație sau de calcule privind coalițiile guvernamentale, care nu au, în opinia lor, legptură cu situația reală din teren.
Sunt mai multe rapoarte favorabile și pentru Bulgaria din partea Comisiei Europene și a mai multor misiuni de evaluare care au demonstrat că nu sunt probleme de securitate pentru Spațiul Schengen pe care le-ar putea reprezenta intrarea Bulgariei și a României.

„Guvernul bulgar este pregătit pentru represalii dacă Țările de Jos și Austria se opun aderării Bulgariei la spațiul Schengen”, a declarat premierul interimar Galab Donev, după o întâlnire cu miniștrii de Interne, Afaceri Externe și Justiție. El și-a exprimat speranța că în perioada rămasă până la vot rațiunea să predomine în țările partenere, scrie Novinite.com.

Citește mai mult la: www.digi24.ro/stiri/externe/bulgaria-ameninta-olanda-si-austria-premierul-interimar-de-la-sofia-guvernul-e-pregatit-pentru-represalii-2176401

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Bulgaria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura