AcasăBulgariaJustiția din Bulgaria a decis: Elena Udrea revine acasă, în închisoare

Justiția din Bulgaria a decis: Elena Udrea revine acasă, în închisoare

-

Judecătorii Curții de Apel de la Sofia au decis vineri extrădarea fostului ministru al dezvoltării, Elena Udrea, condamnat la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, a transmis TVR din Sofia. Pe 7 aprilie, când a fost condamnată în România, Udrea a fugit spre Grecia, dar a fost prinsă de polițiștii bulgari.

Elena Udrea va fi extrădată în România. Judecătorii bulgari au pronunțat vineri sentința definitivă în procesul privind punerea în aplicare a mandatului european de arestare, după condamnarea definitivă în dosarul Gala Bute. Informația a fost difuzată în premieră de TVR, celalalte posturi tv fiind în pauze publicitare pe care nu le-au întrerupt în momentul pronunțării verdictului. La ieșirea din sala de judecată, Udrea a declarat că nu știe când va fi adusă în România și că va transmite un mesaj după decizia de extrădare.

„În data de 7 aprilie, atunci când s-a dat sentința în România în cazul meu, doi judecători din completul care au dat această sentință au fot chemaţi la Parchetul General şi au fost amenințați cu pușcăria dacă nu dau sentința de condamnare în dosarul Gala Bute. În mod cert decizia împotriva mea s-a luat cu presiune. Au fost cele mai lungi două luni din viaţa mea”, a spus Udrea, citată de Antena 3.

Citeşte întreaga ştire: Justiția din Bulgaria a decis: Elena Udrea revine acasă, în închisoare

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Bulgaria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura