AcasăBulgariaBulgaria. Fostul premier Boiko Borisov, audiat la sediul poliţiei naţionale

Bulgaria. Fostul premier Boiko Borisov, audiat la sediul poliţiei naţionale

-

Fostul premier al Bulgariei, Boiko Borisov, a fost audiat joi, la sediul poliţiei naţionale, într-un dosar de corupţie. Avocatul acestuia a declarat că nu există nicio probă împotriva lui Borisov. În faţa sediului poliţiei naţionale bulgare s-au strâns joi susţinători ai fostului premier, printre care preşedintele Federaţiei de arte marţiale mixte Stanislav Nedkov şi fostul ministru de interne Mladen Marinov.
Atunci când Boiko Borisov a sosit la audiere, susţinătorii au început să scandeze ”Boiko” şi ”Te aşteptăm”, relatează agenţia BTA. După mai puţin de o oră, Borisov a ieşit din sediul poliţiei bulgare şi a declarat presei că a fost convocat şi audiat despre lucruri întâmplate în perioada 2009-2012.

Avocatul său, Menko Menkov, a spus că este vorba despre ”scorneli datând de acum 13 ani” şi că nu există nicio probă împotriva fostului prim-ministru. Ancheta pentru care Boiko Borisov a fost chemat la audieri vizează înregistrarea unei conversaţii la casa acestuia din Bankia, în apropiere de Sofia. La conversaţia respectivă, al cărei conţinut s-a scurs în presă în aprilie 2013, au luat parte Boiko Borisov, Miroslav Naidenov, ministru al agriculturii în primul guvern Borisov, şi procurorul-şef al oraşului Sofia, Nikolai Kokinov.

Citeste mai mult: adev.ro/qwamxe

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

50 Tips and Insights About Productivity, Happiness, and Life

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...