AcasăBulgariaBulgaria. Fostul premier Boiko Borisov, audiat la sediul poliţiei naţionale

Bulgaria. Fostul premier Boiko Borisov, audiat la sediul poliţiei naţionale

-

Fostul premier al Bulgariei, Boiko Borisov, a fost audiat joi, la sediul poliţiei naţionale, într-un dosar de corupţie. Avocatul acestuia a declarat că nu există nicio probă împotriva lui Borisov. În faţa sediului poliţiei naţionale bulgare s-au strâns joi susţinători ai fostului premier, printre care preşedintele Federaţiei de arte marţiale mixte Stanislav Nedkov şi fostul ministru de interne Mladen Marinov.
Atunci când Boiko Borisov a sosit la audiere, susţinătorii au început să scandeze ”Boiko” şi ”Te aşteptăm”, relatează agenţia BTA. După mai puţin de o oră, Borisov a ieşit din sediul poliţiei bulgare şi a declarat presei că a fost convocat şi audiat despre lucruri întâmplate în perioada 2009-2012.

Avocatul său, Menko Menkov, a spus că este vorba despre ”scorneli datând de acum 13 ani” şi că nu există nicio probă împotriva fostului prim-ministru. Ancheta pentru care Boiko Borisov a fost chemat la audieri vizează înregistrarea unei conversaţii la casa acestuia din Bankia, în apropiere de Sofia. La conversaţia respectivă, al cărei conţinut s-a scurs în presă în aprilie 2013, au luat parte Boiko Borisov, Miroslav Naidenov, ministru al agriculturii în primul guvern Borisov, şi procurorul-şef al oraşului Sofia, Nikolai Kokinov.

Citeste mai mult: adev.ro/qwamxe

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

Descoperă mai multe la Bulgaria ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura